30.8.2013

28. Plöröpallot

Otsikko taitaakin vihjata jo tarpeeksi. Eli ei mennyt niin kuin piti...:( Ensin oli suunnitelma kirkkaana mielessä, mutta sitten se vain jotenkin tuhriutui matkan varrella. No, laitan ensin kuvat ja kerron sitten lisää.




  • BYS - N46 Coral Sea
  • Lumene Natural Gode - 39 Groovy
  • HOT makeup - Neon Summer
  • HOT makeup -  Party Neon
  • HOT makeup - Ballon Expedition
  • HOT makeup - High Sky
  • HOT makeup - Pop Purple
  • Lumene Natural Gode - Angry Birds 54
  • We Care Icon - 25 Magic Fool's Gold
  • Professional Nail Care (Super Finish) - French White
Käytin suurinta dotting toolia, mutta sillä en siltikään saa isoja palloja tehtyä. En ymmärrä, kun olen katsonut kynsitutoriaaleja netistä ja siellä kyllä tulee isoja palloja, ja ne myös ovat palloja eivätkä mitään epämääräisiä länttejä niin kuin nyt minulla. Eli kun yritän suurentaa palloja, niistä tuleekin sellaisia länttejä. Olen tilannut dotting toolini yhdessä viiden kappaleen setissä  MiMaxilta, enkä tiedä saako niitäkin isompia vielä jostakin?? Noilla tulee kuitenkin aika pieniä palloja.
 
Laitoin väripallojen alle yhdet valkoiset pallot, mutta ne valkoiset olisi pitänyt tehdä yhden koon pienemmällä dotting toolilla, joten niiden rajat näkyvät tuolta rumasti. Mutta toisaalta jos olisin tehnyt koon pienemmällä, niin pallot olisivat olleet jo niin pienet, että ne eivät olisi enää edes hyödyttäneet mitään väripallojen alla, joten siksi tarvitsisin isompiakin dotting tooleja.
 
Ja sitten vielä yksi paha uutinen.;( Oikean käteni peukalon kynsi lohkesi vähäsen reunasta siitä valkoisen tipin ja muun kynnen reunalta (toivottavasti nyt käsititte mistä...) vai sanotaanko sitä luonnonkynnen valkoista osaa edes tipiksi?? Eli puolesta välistä sitä kynttä. Tiedän, ettei se tule paranemaan enää, eli se lohkeaa jossain vaiheessa niin, että jää peukalon kynsi ihan tyngäksi. Varautukaa siis siihen ettette tule näkemään kohta enää moneen viikkoon kuvissa mun peukaloa, kun se näyttää niin hirveältä!!;'(:'( Ja mun kynnet kasvaa todella hitaasti!!! Yritän kuitenkin hoitaa niitä Trindin Nail Repairilla, kynsiöljyllä ja niillä kynsitableteilla.
 
Tänään lakkaan kynnet uudestaan (ehkä näette peukun vikan kerran niissä kuvissa). Postausta huomenna tai ylihuomenna.

4 kommenttia:

  1. En oo varma onko isompia dottareita, mutta siis riippuu paljon sä sitä lakkaa siihen pallukkaan laitat.

    Jos ei toimi siltikään, ota jokin muu apuväline, missä ois iso pyöreä pää. :) Esim. sukkapuikko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin. Täytyy kai kokeilla myös jotain muuta apuvälinettä.:)=D

      Poista
  2. Nuohan on justiinsa hienot, eikä yhtään plöröksi menneet. Itellä ei tosin oo sen isompia kokemuksia kynsien laitosta, kun lykkään vaan jotakin lakkaa parissa minuutissa kynnelleni, enkä jaksa yrittää edes mitään hienoa, kun menee kuitenkin ihan plöröksi.

    Mutta hienot kuitenkin kokonaisuudessaan, tykkään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D:D Pakkohan tuolle on nauraa!!;D;D Mutta kiitos paljon!:)

      Poista

Kommentteja vaan tulemaan!!:) Myös anonyymit ovat tervetulleita!