16.8.2013

19. Holoa ja foliota

Halusin kynsille hololakkaa ja sen kaveriksi valitsin kynsifolion.:) Eli nyt Kone Helsingin sävy 802 pääsi ensimmäistä kertaa kynsille. Nämä kynnet olivat helpot tehdä, eikä tällä kertaa ollut aikaa lakkaamiseen kovin kauaa, koska tein kynnet illalla.
 

 Tuo folio vähän samentui, kun laitoin päällyslakkaa, jotenka tuo sen värikäs hohtavuus ei näy niin hyvin.
 Kävi semmonen pieni harmillinen juttu, että koska lakkasin kynnet illalla, aurinko oli jo laskenut, joten  kuvaamisen kanssa tuli ongelmia, että saisi sen holoefektin näkymään siinä. Parissa kuvassa näkyy efekti, parissa ei. Otin kaikki kuvat sisällä.:/

 
  • kynsifoliorulla
  • folioliima
  • Kone Helsinki - Holographic 802
  • Trind - päällyslakka
  • puolikkaita helmiä
  • strasseja
Huomenna menen elokuviin mun kaverin kanssa. Me käydään katsomassa Percy Jackson - Hirviöiden meri ja sen jälkeen käydään joissain kaupoissa, niin että seuraava postaus saattaa sisältää pari uutta lakkaakin.<3<3=)

 

4 kommenttia:

  1. Hienot on nuo kynnet, ei voi muuta sanoo. :) Itekkin kun osais / jaksais tommosia näprätä itellensä, niin oishan se hieno juttu. :D

    Muutenkin oot kivan blogin tehny ja kuvathan on hyvin onnistuneita. c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!!=D No, osaathan säkin!:) Juu, en tässä nyt keksi muuta sanottavaa, kun kiitos, kiitos, kiitos!!!=D:D:D:);)

      Poista
  2. Vau :) ite en oo koskaa kokeillu folioo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Folio on kyllä helppo vaihtoehto.:) Huono puoli vaan on (ainakin mulla), että se ei pysy kynsillä kauaa. Päällyslakasta huolimatta. Eli kun se kuluu, niin sen alta paljastuu sitä folioliimaa, joka on sitte sellaista tahmeeta.:( Ja myös se sameus on vähän tyhmää. Ehkä pistin liikaa päällyslakkaa... Mutta ihan kivan näkönen silti (siis se folio). Kannattaa ainakin kokeilla, niin saa oman käsityksen siitä!:):):D=D=)

      Poista

Kommentteja vaan tulemaan!!:) Myös anonyymit ovat tervetulleita!