25.8.2013

25. Tähtiä

Tänään mietin vaikka kuinka kauan, mitkä kynnet teen, kun äiti ehdotti Wet n Wildin tähtilakkaa, jota en ollut vielä käyttänyt. Huomenna menee pinkit housut jalkaan, joten taustaväriksi valitsin myös tietenkin pinkin. Melkein aina lakkaan kynnet niillä väreillä, joita minulla on vaatteissa, jotta tulisi yhteensopivat.;) Tässä lopputulos:

 
 Nämä ovat tällaiset "nopeat kouluviikon kynnet". Tosin näissä kesti aika kauan, sillä tähtien onkiminen ei ollutkaan niin yksinkertaista kuin luulin. Niitä ei millään meinannut tulla siveltimeen. Ne olivat pakkautuneet pullon pohjalle. Ja ne piti asetella kynnelle manikyyritikulla, sillä niitä ei tullut kynnelle yhtään, kun sivelin lakkaa. Lopulta menetin hermoni ja käskin äitiä asettelemaan tähtiä kynsilleni enemmään.;D Mutta tykkään silti tuosta tähtilakasta, vaikka se onkin vähän hankala.



Rakastan tuota Sally Hansenin lakkaa, varsinkin sen sivellintä.<3 Se on sellainen littana ja pyöreäpäinen, joten se myötäilee hyvin kynsinauhan reunaa. Lakka levittyy siis erittäin hyvin. Yksi vetokin saattaa riittää ja kynsi on jo lakattu. Laitoin vain yhden kerroksen, eli peittävyys on aika hyvä. Kärjet kuultavat hieman läpi, mutta ei se juurikaan näy.:)


  • Sally Hansen (Complete Salon Manicure) - 530 Back to the Fuchsia
  • Wet n Wild (Fergie) - Hollywood Walk of Fame

4 kommenttia:

Kommentteja vaan tulemaan!!:) Myös anonyymit ovat tervetulleita!