27.8.2013

26. Ostoksia (taas!!)

Tuli taas vähän osteltua... Ei kai mikään yllätys?;)
  • 3 uutta kynsilakkaa
  • strassihyrrä
  • paketillinen glittereitä
Hah! :D Ja sitten heti niitä kuvia tietenkin.
 Sori, ei tullut tuohon yhteiskuvaan tuota alempaa pinkkiä lakkaa, koska se on eri päivältä. Ja siitä on kuva otettu sisällä, joten se on vähän valju. Oikeasti väri on kirkkaampi, voisi ehkä sanoa jopa neonpinkiksi. Kuva valehtelee aikas paljon. :/
  •  Yes Love - C12
  •  Yes Love - D6
  • Yes Love - D4
 Eli Yes Loven 3-D glittereitä. Oon vaan ihan rakastunut noihin 3-D glittereihin, siksi niitä tulee osteltua. Ja ostin taaskin strasseja. Niitä nyt aina tarvitsee, kun niitä kuluukin. Ja tässä hyrrässä oli vähän erilaisia, mitä niissä muissa, eli ne eivät ole samanlaisia.

 En ole vielä käyttänyt irtoglittereitä tai glitterjauhoa tai -hileitä, mutta minulla on niitä ja haluan oppia niistäkin tekemään jotain kynsille. Onko tämä muoto glitter dust? No, kai sitä voi sanoa ihan hileeksikin.

12 pikkupurkkia noita siis on. Tuota punaista väriä näyttäisi olevan 3 purkkia ja hopeaa 2. Muita onkin vain 1.
 
Lakkasin äidille eilen uudet kynnet (Vinkki: Tuli aika herkulliset!), mutta postaus niistä tulee joku toinen päivä.;D Omat kynnet lakkaan tänään, niistäkin postaus myöhemmin. Huomenna on vähän kiireistä, joten en lupaa vielä mitään.
Ei kai näihin ostospostauksiin paljoa tekstiä keksi. Eikä kai tarvitsekaan. Koulu pitää kiireisenä, ja nyt alkaa taas tulla sanakokeita ja lajituntemuskokeita. Historian tutkielman väsäyskin pitäisi aloittaa.

2 kommenttia:

  1. Jos kerta oot alouttelija, niin voin sanoo että ylimääräset irtoglitterit/tomuglitterit kannattaa perhossiveltimellä sit ottaa, koska jos ottaisit sormella, ne voi helposti ruttaantua. :) Ihania nuo glitterit kyllä on! Onko Ne kirpparilta, vai? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:D Okei, hyvä tietää.:) Pitää vaan tilata sellainen sivellinsetti. Ja joo, kirppariltahan nuokin on.=D:]

      Poista

Kommentteja vaan tulemaan!!:) Myös anonyymit ovat tervetulleita!