20.1.2014

59. Kynnet viime kesältä!

En olekaan pitkään aikaan päässyt laittamaan kynsiä. No, tällä kertaa lähes kaikki kynnet napsahtivat poikki kahden päivän sisällä! Siitä on jo vähän aikaa, mutta ne eivät ole kasvaneet kovin paljoa sen jälkeen. Peukalon kynsi katkesi liikuntatunnilla lentopalloa pelatessa, ja keskisormen kynsi (en edes muista enää) jotenkin vain oli yhtäkkiä tosi lyhyt. O.O
Ja kaikki ne oikeasta kädestä, joten intoa lakkailuihin ei löytynyt vähään aikaan. Eilen illalla tuli taas hirveä hinku päästä lakkailemaan kynsiä, mutta ei. Ei aikaa. Mutta ennen kaikkea: ei kynsiä.:(

Nyt päätin postata kynnet viime kesältä. Kiva päähänpisto! Ja kynnetkin on aika lyhyet. Nämä ovat legokynnet, tai ainakin yrittävät olla.

 
Ne suttautuivat aika pahasti silloin, kun tein ne, joten niissä on tuollaisia kolhuja ja noin, mutta onpahan nekin nyt postattu.:)

6 kommenttia:

  1. WAU!!! Vitsi tosi hienot! Yritin itekki tehä marmori kynnet mut ei todellakaan onnistunut!!!=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!=) Nämä "legokynnet" siis eivät ole marmoroitu, mutta kolme edellistä postausta sisältää niitä vesimarmorointeja.:) Harjoittelemalla oppii. Sitten, kun tietää sen tekniikan, miten se tehdään, niin kannattaa jatkaa vain harjoittelua.;)

      Poista
  2. En olekaan kommentoinut mitään tähän aiemmin, mutta vaikka ovatkin vanhat kynnet, kiva idea tehdä legoaiheiset kynnet. Hienot ovat. :)

    VastaaPoista

Kommentteja vaan tulemaan!!:) Myös anonyymit ovat tervetulleita!