6.10.2013

36. Turkoosit glitterit

Tein eilen kynnet tämän päivän synttäreille. Halusin päästä kokeilemaan uutta kynsilakkaani, tai no oikeastaan onhan se minulla ollut jo muutaman viikon, mutta pääsi kynsille nyt vasta, joten ei nyt ole mitään erityisiä koristeluita, ihan vaan glitteriä mustan lakan päällä. Sain tämän Sally Hansenin Gem Crush -lakan kirjekaveriltani Meredithiltä Louisianasta  (THANK YOU SO MUCH MEREDITH!!!). Tykkäsin tosi paljon tästä lakasta. Yksi kerros riitti hyvin (siis kun oli alusväri), eikä glittereitä tarvinnut asetella mitenkään, nehän olivat aika pieniä myös. Ja levittyi helposti.

Mutta, mutta... näihin kynsiin käytin vain kahta lakkaa ja olin tosi yllättynyt We Care Iconin mustasta lakasta, joka siis myös pääsi ensimmäistä kertaa testaukseen. Ensinnäkin lakka peitti kerralla, vain yksi kerros riitti, levittyi hyvin eikä ollut liian löysää tai paksua ja kuivuikin erittäin nopeasti. Todella hyvää! Kun joskus musta kynsilakka multa loppuu, niin taidan hankkia samanlaisen sitten.

 
Noin hyvä peittävyys kerralla ja vielä mustassa lakassa! Jee.
 
Okei, sitten ne varsinaiset kynnet.

 Lakassa oli pieniä sinisiä ja vähän isompia hopeisia glittereitä. Tosin noita isompia ei tullut edes joka kynnelle, mutta siihen en jaksanut kiinnittää huomiota.


 Toivottavasti saa nyt jonkin käsityksen tuosta lakasta.
  • We Care Icon - 23 True Black
  • Sally Hansen Gem Crush - 04 Blingtastic


4 kommenttia:

  1. ihana toi sininen glitterlakka!

    VastaaPoista
  2. Ihanan kimaltelevat siniset glitterlakat. :) Kiva myös tuo bloggerin profiilikuva. c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, sellainen vähän hassu kuva.;)

      Poista

Kommentteja vaan tulemaan!!:) Myös anonyymit ovat tervetulleita!