4.10.2013

35. Autumn Glamour

Aikaa on taas kulunut. Nämä lakkaukset tein yhtenä iltana joskus viime viikolla, (niiden rippeet ovat edelleen kynsillä). Nyt on vihdoinkin vähän aikaa istahtaa koneen ääreen. Kuvia on vain kaksi, sillä kuvaus jäi taas niin myöhään iltaan.:/
Valitettavasti leimaus ei näy kuvassa kovin hyvin.

 
  • BYS - N28 Raspberry Chocolate
  • kultainen leimauslakka
 
Juu en yhtään tiedä, mistä sain idean hileiden asetteluun dotting toolilla. Eli kastoin sen ensin päällyslakkaan ja dippasin sitten hilepurkkiin.
 
Pikkuveljelläni oli viime lauantaina syntymäpäivä. Sukulaiset tulee ylihuomenna kylään, joten taidan jotkut kynnet väsätä kakkujen leipomisen ohella.=) Synttärit kavereilleen pikkuveljeni pitää myöhemmin. Päivää ei olla vielä päätetty, mutta ne olisi jotkut halloweensynttärit (itsekkin olen sellaiset joskus pitänyt), joten sitten lakkaan varmaankin jotain teemaan sopivaa.
 
Äiti muuten otti tänään kuvan musta, jonka voisin laittaa profiilikuvaksi, joten taidan mennä tempaisemaan sen tuonne sivuun.
 
Ainiin, vielä yksi juttu. Elikkä joitain (syys)kuviakin olisi vielä laittamatta tänne blogin puolelle, mutta antaa niden nyt tällä kertaa olla.
 
Tekstiä ei kyllä paljoa kertynyt. Mutta toivotaan, ettei se haittaa.

2 kommenttia:

Kommentteja vaan tulemaan!!:) Myös anonyymit ovat tervetulleita!