29.12.2013

53. Tranzitions

Vihdoin tulee taas kynsipostaus.:)

Joulupukki oli antelias lakkojen suhteen. :D Ensimmäiseksi päätin testata saamaani China Glazen Tranzitions -lakkaa, joka siis muuttaa väriä, kun siihen laittaa päällyslakan. Tein dotting toolilla ja päällyslakalla palloja vaaleanlilalle pohjalle, jolloin pallot kuivuessaan muuttuivat tummanliloiksi. Sitten lisäsin vähän strasseja.
Tuon rajan saa ehkä parhaiten tehtyä käyttämällä teippiä. Tein itse niin tällä kertaa. Kerran olen tehnyt vapaalla kädellä rajat ja niistä tuli ihan hyvät, mutta teipillä rajaaminen on ehkä varmempaa.
 
Tällä kertaa kuvat epäonnistuivat ihan täysin. Kaikista tuli epätarkkoja tai keltaisia, joten nyt täytyy selviytyä vain yhdellä kuvalla kynsistä.:(
 
 
  • China Glaze Tranzitions - Split Perso-Nail-Ity
  • China Glaze - Fast Forward Top Coat
  • kirkkaat strassit

Melkein heti, kun kynnet oltiin kuvattu, tuo vasen nimetön lohkesi tosi pahasti. Ei auttanut muuta kuin vaan raa'asti leikellä kynnestä lohkeamaan saakka pois. Melkein koko se valkoinen (tai mun tapauksessa kellertävä) osa kynnestä lähti pois.:'( Nyt mun kynnet on sitten ihan sairaan lyhyet. Yhyy!!!
Ainiin, ne yhdet joulukynnet jäivät tekemättä, kun etusormen kynsi lohkesi ennen joulua. Sen huomaa tuosta kuvasta.
Että kyllä mulla lohkeaa kynnet!

2 kommenttia:

  1. Voi ei, mullakin lohkeilee kynnet, mut talvisin pidän lyhyitä kynsiä, ettei niin helposti lohkeilisi. Kauniit kynnet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:D Niin, pitäisi kai pitää kynsiä lyhyempinä, jos ne nyt niin pitkät edes ovat.:)

      Poista

Kommentteja vaan tulemaan!!:) Myös anonyymit ovat tervetulleita!