15.12.2013

50. Nettiyhteyttä odotellen

Juu, elikkä nyt on ollut lähiaikoina hirveät myrskyt. Tämä on nyt vaan tällainen pikapostaus, jonka halusin kirjoittaa, vaikken kynsiä tällä kertaa pystykään näyttämään.

Asia on siis niin, että Seija -myrsky (sellainenhan sen nimi on, vaikka omasta mielestäni se kuulostaakin vähän hassulta) tuotti melko paljon tuhoa. Meiltä meni sähköt poikki torstain ja perjantain välisenä yönä ja ne pysyivät poissa koko perjantain. Kynttilöiden lämmöllä mentiin siis se aika.:) Toinen ongelma tuli, kun nettiyhteyskin katkesi myrskyssä. Kännykässäni on netti, jonka voin jakaa myös tabletille, joten tämä postaus tulee tabletilla kirjoitettuna. Mutta tietokoneelle ei saada nyt yhteyksiä.

Lakkasin kynnetkin jo uudestaan ja olen kuvannut ne ja muuta, mutta en voi tabletilla tehdä postausta, kun se ei suostu lataamaan kuvia blogiin. En tiedä, mikä siinä on. Täytyisi varmaan käydä liikkeestä kysymässä. Mun tabletista kai puuttuu joku ladattava ohjelma tai jotain.

Joka tapauksessa postaan heti, kun saan sen yhteyden takaisin ja kun kerkeän (ehkä jo huomenna). Viimeiset kokeet koettelevat vielä ennen ihanaa joululomaa.

Kiva, jos jaksoitte lukea koko postauksen.;D

♥♡♥ IHANAA JOULUNODOTUSTA KAIKILLE!!! ♥♡♥


3 kommenttia:

  1. Vieläkö siellä pätkii? Täällä vältyttiin vahingoilta, naapurista 20 metrin päästä tosin meni sähköt, joten oikea onnenpekka olen ollut perjantaina ja 13. päivänä. :D Ja sen jälkeenkin.

    Mobiililaitteista (kännykät, tabletit...) ei pystykään tekemään kuvallisia postauksia, ellei blogin asetuksista säädä kohtaa, että kirjoittaa sähköpostista postaukset ja liittää kuvat sen kautta. Tallentuneena luonnoksiin postaukset voi sitten muokata oman näköisiksi. :) En tiedä kyllä varmaksi toimiiko, mutta kokeilemalla selviää.

    Ja joulunodotusta sinnekin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!=D Joo, huonon onnen päivä varmaankin.:)
      Ööh en kyl ihan tajunnut... Taidan silti käydä kysymässä liikkeestä. Aika monimutkaista! Ja höh, jos en voi tehdä kuvallisii postauksii tabletil.:(

      Poista
    2. On olemassa sellanen sovellus kun Blogger siel voi sitten ihan vapaasti kirjotella ja julkasta. Toi sähköposti juttu en sellanen että voit niinkuin sähköpostilla tehä postauksia ja julkasta ne

      Poista

Kommentteja vaan tulemaan!!:) Myös anonyymit ovat tervetulleita!