30.7.2013

7. Vaaleanpunaiset glitterkynnet

Lakkasin taas tänään kynnet ja halusin päästä kokeilemaan uusia glitterlakkojani. Kaikki lakat, joita käytin olivat vielä testaamattomia kynsille. Töpöttelin glitterlakkaa kynsille pienillä vaahtomuovin paloilla ja lisäsin strasseja kynsiin.

Ja tässä nämä säihkyvät glitterprinsessakynnet sitten olisivat:

Kuvat eivät kovin hyvin näytä tuota säihkyvyyttä ja saattaa näyttää, että joissain kynsissä olisi enemmän tai vähemmän glitteriä kuin toisissa, mutta se riippuu vähän siitä, miten valo kameraan sattuu tulemaan. Livenä kynnet näyttävät aina paremmilta kuin kuvissa. Ja muutenkin ulkona on huono ilma niin kuvat ovat mitä ovat.
 
 
Tässä sitten lakat, joita käytin:
 
  • Yesensy - 07
  • Technic - Party Pink
  • Orcala - 71
  • Trind - Top Coat
  • strasseja
Otin kuvaan mukaan myös päällyslakan, koska kiinnitin sillä strassit. Mutta en normaalisti kuvaa alus- ja päällyslakkoja, vaikka niitä toki käytänkin aina.

Laitoin tähän myös toisen kuvan lakoista. Eli tuo Technicin lakka on myös uusi. Ostin sen lomamatkalla laivalta. Ostin myös 5 muuta Technicin lakkaa, voisin kuvata ne kaikki yhdessä joku päivä...
 
Muuttelin vähän blogin ulkoasua pari päivää sitten ja sain laitettua sen lukijapalkin etusivun reunaan.=D Liittykää vaan lukijoiksi!
Haluaisin tehdä myös bannerin, joskus kun on sitten aikaa... Ja jos osaisin tehdä sellaisen jossain. En ole mikään tietokone-expertti.:( Olen aika surkea tietokoneen käyttäjä.=( :)
 
No, joka tapauksessa, liittykää ihmeessä lukijoiksi ja kommentoikaa!!!=)=)=)

3 kommenttia:

  1. tee vaikka ipiccy.com:issa banneri, mäki teen aina siellä! :)

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiitoksia!!:) Toi valoitus vaan pilaa noi kynnet kun ne on oikeasti paljon hienommat ku kuvissa. Joo, täytyy katsoa sitä bannerin tekoa vaikka tuolla sivulla sitten kun on enemmän aikaa.=)

      Poista

Kommentteja vaan tulemaan!!:) Myös anonyymit ovat tervetulleita!