29.7.2013

4. Hyvää halvalla

Moikka moi!:)
Uusia kynsiä ei siis nyt ole luvassa, mutta päätin tehdä pienen ostospostauksen...

Lähdettiin aamulla roudaamaan vanhoja kamoja kirpputorille, kun joka nurkka on piukassa jotain krääsää ja liian pieniä lastenvaatteita. Eihän sitä paljoa ole tullut käytyä kirpputoreilla osto- tai myyntimielessä. No, nyt kun siellä sitten oltiin, niin tuli löytöjäkin tehtyä. Löytyi paljon hyllyjä, joissa myytiin aika halvalla kynsilakkoja ja -koristeita. Omaa rahaa en ollut ottanut mukaan kirpputorille, mutta äiti onneksi suostui maksamaan pari kynsijuttua sieltä. ;D

Tässä vähän kuvia ostoksista, jotka kotiudutin:
 
 
Uusi, mielestäni tosi ihana glitterlakka:

 
 
   ORCALA - 71
 
 
Strasseja ja fimoja:
 
 
 
Yes Love -kaviaarikynsisetti:
 
 
Eihän siinä paljoa ollut, mutta minusta silti kivoja. Toivottavasti tykkäätte myös tällaisista ostospostauksista. Omasta mielestäni ne on kivaa vaihtelua.




5 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia :)
    Hyvä, että postaat tälleen useasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Kiva kun kommentoit!<3 Joo, oon niin innoissani tästä blogista. Mutta sitten kun koulu alkaa, ni blogi taitaa jäädä vähän taka-alalle, koska koulu ja harrastukset vie tosi paljon aikaa.

      Poista
    2. No onhan se ihan ymmärrettävää, itselläkin joskus taitaa niin käydä. Hups.

      Poista
  2. Mistä ostit ekan postaukses tähtipaljetit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähtipaljetit ostin ikävä kyllä Tanskasta, kun oltiin matkalla pari viikkoa sitten. Ne on TREND -nimisestä kaupasta (ei taida olla Suomessa:\). Mutta näin kyllä aika vastaavia tähtipaljetteja tänään siellä kirpparilla, elikkä kyllä luulisin, että löytyy täältäkin vastaavia jostakin. Paljetit tuli setissä, jossa oli 12 purkkia; 6 eriväristä tähtipaljettipurkkia ja 6 eriväristä tikkuhilepurkkia(vai mitä ne nyt on!?). :)

      Poista

Kommentteja vaan tulemaan!!:) Myös anonyymit ovat tervetulleita!