19.9.2015

114. Swatch -mallina

BelAdoren Hanna otti minuun yhteyttä ja kysyi, jos haluaisin tulla taas kynsimalliksi. Hän halusi kokeilla uusia lakkojaan luonnonkynsille, eli tehdä värikartan kynsilleni. En muista, että olisin itse koskaan lakannut joka kynnen eri väriseksi, mutta tämä tyyli oli lopulta aika hauska. :) Värit olivat mielestäni mukavan syksyiset. Kineticsin lakat tuntuivat laadukkailta; ne kuivuivat nopeasti ja niillä tuli ihana kiilto jo ilman päällyslakkaakin. Kynsillä on kutakin sävyä kaksi kerrosta sekä päällyslakka. Tässä lopputulos:




Hannakin kuvasi kynteni sekä lakat, joita hän käytti. Löydätte ne esimerkiksi hänen Instagram -sivuiltaan, johon pääsette tästä. Voitte käväistä myös hänen kotisivuillaan, joille pääsette tästä.

Kun kynnet olivat valmiit, sain vielä aivan HUIKEAN lahjan, nimittäin kolme Kineticsin kynsilakkaa ja viilan. Lakkojen sävyt ovat vasemmalta oikealle Oops, green!, City Queen ja Raspberry Beret. City Queen näkyy kynsillä vasemman käden peukalossa ja Raspberry Beret saman käden etusormessa. Ihastuin erityisesti punaiseen kynsilakkaan näin syksyn ollessa nurkilla.


Suurkiitos ihanalle Hannalle, oli ilo tulla jälleen kynsimalliksi!



Lukio on pitänyt minut todella kiireisenä, siksi postaaminen on aika harvassa... Jännittävä ja stressaava ensimmäinen koeviikko lähestyy, ja sen jälkeen alkaa jo toinen jakso. Päivät, viikonloput, viikot ja kuukaudetkin menevät kyllä niin nopeasti, että ihmettelen oikein, miten ehdin tekemään kaiken. Paljon on työtä ja siksi odotan innolla syyslomaa, että saisin pienen hengähdystauon. En siis ole lakannut rakastamasta kynsien lakkaamista eli vaikka blogissa onkin hiljaista, se johtuu vain ainaisista koulukiireistä.


Tässä vielä pari kuvaa unelman pehmeästä mansikkakakusta viime kesältä. Odotan jo nyt seuraavaa kesälomaa. :D Sitä odotellessa...



4 kommenttia:

  1. Ihanan värisiä lakkoja :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis tuo vasemman nimettömän vaaleanpunainen ja ihanan kesäisiä kuvia, varsinkin eka niistä :)

    VastaaPoista

Kommentteja vaan tulemaan!!:) Myös anonyymit ovat tervetulleita!