6.4.2015

109. Vaaleanpunaiset teippikynnet

Blogissani on ollut aivan hiljaista koko maaliskuun ajan, mutta en kuitenkaan ollut täysin toimeton sinä aikana. Lakkasin kyllä kynsiä, en vain ehtinyt tulla postaamaan niitä.
Tämä kevät tulee olemaan hyvin kiireistä aikaa, kun peruskoulu on loppumaisillaan. Suurinpiirtein joka viikko on ainakin yksi koe tai muu tärkeä tehtävä. Voi kuinka odotan jo sitä kesälomaa! Pari kuukautta pitäisi vielä jaksaa...
 
No mutta... nyt esittelenkin siis yhdet postaamattomat kynnet, jotka tein joskus maaliskuussa. Sain kynsiteippejä, joita olin jo jonkin aikaa himoinnut. Halusin heti tietenkin jotain niillä tehdä ja tällaiset kynnet valmistuivat..
 

 
 
 
 
Laitoin kaksi kerrosta China Glazen Dance Baby -lakkaa kynsille. Lakan kuivuttua täysin, aloin kiinnittämään teippejä kynsille. Leikkasin hieman tarvittavaa pidemmän pätkän teippiä ja kun olin kiinnittänyt sen kynnelle, leikkasin pienillä saksilla ylimääräisen pätkän pois. Käytin apuna pinsettejä. Niillä sai helposti aseteltua teipit miten halusi. Lopuksi kiinnitin vielä kolme kirkasta strassia teippien risteyskohtiin ja levitin tietenkin päällyslakan.
 
Tykkäsin kyllä tästäkin China Glazen lakasta oikein paljon. Se peitti hyvin ja on mielestäni kivanvärinen.
 
  • China Glaze - Dance Baby
  • vaaleanpunaista kynsikoristeteippiä
  • kirkkaita strasseja
 
 

 

2 kommenttia:

Kommentteja vaan tulemaan!!:) Myös anonyymit ovat tervetulleita!