24.1.2015

106. Seepratarrat

Otsikosta voikin jo arvata jotain... ;)

Elikkä tällä kertaa käyttöön pääsi ensimmäistä kertaa kokokynnen tarrat. Olin menossa yksiin juhliin, joihin halusin tietenkin tehdä jotkut kynnet. Niinpä kaivoin laatikosta esiin koko kynnelle asetettavat tarrat. Kynsilakkaa ei siis tullut käytettyä, mutta laitoin kyllä päällyslakkaa tarrojen suojaksi.
 
Leikkasin tarrat sopivaan muotoon ja painoin ne kynsille. Sitten tietysti viilasin ylimenneet tarrat kynsien kärjistä pois. Hieman jäivät kuprulle joistain kohdista, mutta ei pahasti. Tarrat olivat melko paksuja eli jouduin jonkin aikaa niitä painamaan ennen kuin ne jäivät kunnolla kiinni.
 
Ainakaan ei pitänyt odotella kynsilakan kuivumista niin kuin tavallisesti lakatessa. Mutta toisaalta menihän siihen tarrojen muotoiluun aikaa. Uskon kuitenkin, että tämäkin on suhteellisen nopea ja helppo tapa saada kivat kynnet, eikä tarvita kauheasti taitoa niiden tekemiseen. :)



 
 
M&M's -pikkuleipiä ;P
 

10 kommenttia:

  1. Oletpa saanut siististi nuo tarrat. Oma kokeiluni kokokynnen tarrojen kanssa ei sujunut ihan yhtä jouhevasti :D

    VastaaPoista
  2. Oi kun on kivat tarrat, ja tosi hyvin oot saanu ne aseteltua! :) Ihanan näköisiä keksejä :)

    VastaaPoista
  3. Siististi oot onnistunut saamaan nuo tarrat kynnen päälle! Itse olen pari kertaa kokeillut ja joku kerta lopputulos on ollut jokseenkin epäsiisti. Lienee pitäis harjoitella, kun joskus ihan harmittaa jättää kaupan hyllyyn jotkut kivat tarrat :D
    fiianailedit.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Fiiia! :D Ja joo, kyllä se harjoitus tekee mestarin. ;)

      Poista
  4. Hienot! Milloin tulee seuraava postaus?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Koitan tänään ehtiä postaamaan.

      Poista

Kommentteja vaan tulemaan!!:) Myös anonyymit ovat tervetulleita!