3.6.2014

83. Kuvahaaste

Täältä tulee toinen postaus samalle päivälle...
 
Kynsin -blogin Enail haastoi minut mukaan kuvahaasteeseen. Siitä on tosin jo aikaa melko paljon. Sen siitä saa, kun ei heti ryhdy toimeen. Unohdin koko haasteen ja yhtäkkiä taas muistinkin, että sellainen oli tehtävänä.
 
Haasteen idea: ota 5 kuvaa arkielämästäsi ja haasta jokaisen kuvan kohdalla joku bloggaaja.
 
Olin ottanut suurimman osan kuvista vielä ennen kuin unohdin koko jutun eli postaus tulee siis vain myöhässä.
Päätin postata kaikki kuvat samaan postaukseen.
Niin, ja en ole ikinä kovin kärryillä haasteista, eli siis siitä, ketkä nyt ovat tehneet jo esimerkiksi tämän haasteen ja ketkä eivät.
 
 
 
Kuva 1: Ensimmäiseksi haastan Eekun eekun elämää -blogista.
Kynnet, kynsilakat, glitter, siveltimet, lähes kaikki, mikä liittyy kynsiin on osa arkielämääni. Niin kynsiblogi ja uudet lakkaukset kuin myös kynsien lohkeilemiset. Tämä on harrastukseni, ollut siitä lähtien, kun aloitin blogin (sitä ennen lakkailin kynsiä yksivärisiksi vain silloin tällöin) ja en halua luopua siitä. Sen takia tulevaisuus pelottaa, koska jos päädyn ammattiin, jossa hygieniasyistä kynsiä ei voi lakkailla, en voi jatkaa tätä enää.:/ Mutta onneksi aikaa on vielä vaikka kuinka paljon... toivottavasti.;)
 
 
 
Kuva 2: Seuraavaksi haastan Iidan Pamina -blogista.
Läksyt, koulukirjat, aineet, tutkielmat, kokeet... Hyi yäk!>:( Kahdeksas luokka päättyi juuri, ja kesäloman jälkeen aloitan peruskoulun viimeisen lukuvuoden. Ja sen jälkeen suuntana olisi lukio. Hui kamala. No, koulusta ei onneksi tarvitse stressata kesälomalla.:) Kuvan kirjat ovat omia koulukirjojani 8.luokalta (Onneksi en joudu avaamaan niitä enää koskaan!!) ja nehän ovat aivan likaiset ja kuluneet laukun pohjalla, mutta se kuuluu asiaan.;)
 
 
 
Kuva 3: Haastan myös Emmulin Emmulin kynsiblogista.
Toinen harrastukseni on kirjeenvaihto. Kirjoittaminen on kivaa.:) Minulla on muutama kirjekaveri Suomessa ja USA:ssa. Lähettelemme kirjeitä postitse, ei mitään sähköpostikirjeenvaihtoa. Sanat paperilla kertovat itsestä paljon enemmän kuin sähköiset sanat ruudussa.;)
 
 
 
Kuva 4: Sitten haastan Miraclen Miracle's Nails -blogista.

Lemmikit kuuluvat joka ikiseen päivääni. Kuvassa ovat kanini, sillä en ikävä kyllä pysty mahduttamaan kaneja, marsuja ja hamsteria kaikkia samaan kuvaan.:D Eläimet ovat olleet aina tärkeitä ja meillä onkin ollut koko elämäni ajan ainakin yksi eläin talossa.;) Olen pienestä pitäen halunnut pieneläinlääkäriksi, mutta enää en ole varma siitäkään. En siis tiedä vielä ollenkaan, mitä teen joskus koulun päätyttyä.
 
 
 
Kuva 5: Viimeiseksi haastan Nannen PinkkiPantteri -blogista.

Tämä viimeinen kuva liittyy oikeastaan enemmänkin kesään ja otin tämän vasta tänään. Eli... tykkään kukista ja luonnosta.:D Tekee aina pahaa, kun näen jonkun heittävän esim. roskia maahan. Muistan, miten kirjoitin äidinkielessä kerran mielipidetekstin roskaamisesta. No mutta joo... Tässä on siis kuva viime viikolla omaan pihaan istuttamastamme perennapenkistä. On hauskaa mennä kukkakauppoihin valitsemaan sitä ja tätä omaan pihaan, ja muutenkin ihastelemaan erilaisia kasveja. Ehkä tästä johtuu myös se, että tykkään ottaa paljon luontoaiheisia kuvia.:)
 
 
 
Sellainen haaste tällä kertaa. Nostan hattua kaikille, jotka tosiaan jaksoivat lukea koko postauksen.;D Tuli ehkä vähän pitkähkö.
Uutta postausta luvassa, kun saan aikaiseksi seuraavat kynnet.=)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentteja vaan tulemaan!!:) Myös anonyymit ovat tervetulleita!