18.5.2014

78. Kimaltavaa

Viime viikko oli aivan kamala. Joka päivä oli joku koe. Pääsin siis lakkaamaan kynnet vasta eilen (lauantaina). Kynsille valikoitui liuta erilaisia glitterlakkoja. Käytin neljää erilaista lakkaa.



Kun katsoo kynsiä lampun alla, ne säihkyvät kaikissa sateenkaaren väreissä. Mutta vain ensimmäinen kuva on otettu sisällä, ja siitäkin huomaa vain vähän glittereiden värikkyyttä. Kaksi alempaa kuvaa on otettu ulkona. Livenä kynnet siis näyttävät kivammilta kuin kuvissa. 
 


  • Sally Hansen Gem Crush - 04 Blingtastic
  • Rimmel - 500 Disco Ball
  • OPI - I Snow You Love Me
  • China Glaze - Fairy Dust
Laitoin kynsille kaksi kerrosta Sally Hansenin glitterlakkaa, sitten yhden kerroksen Rimmelin Disco Ballia ja asettelin manikyyritikulla OPIn I Snow You Love Me -lakasta paljetteja (vai mitä ne nyt on...). Lopuksi lakkasin kerroksen China Glazen Fairy Dustia, joka oikeastaan näyttää lakkakuvassa hopealta, mutta sekin siis on erittäin värikäs kimallelakka.
 
Glitterlakkojen poisto on tosi tosi työlästä, joten annan näiden nyt varmaan kulua ensin edes vähän, ennen kuin yritän poistaa näitä. Käytän kyllä aina foliotekniikkaa, mutta olen aika malttamaton pitämään folioita tarpeeksi kauan sormissa, jolloin otan ne aina liian aikaisin pois.:D
 
Koulua on jäljellä enää kaksi viikkoa, ja alkaa vihdoin loma. Jesss!!!=D Kesälomalla haluan lakata useammin kuin kerran viikossa kynsiä.;)


Ihanaa, kun saa mansikoitakin kesällä. Voisin syödä niitä vaikka kuinka paljon, kun ne ovat niin hyviä.:P Nämä mansikat ovat tosin vielä ulkomaisia.

4 kommenttia:

Kommentteja vaan tulemaan!!:) Myös anonyymit ovat tervetulleita!