22.3.2014

70. Tutoriaali

Tässä olisi nyt sitten vihdoin myös tutoriaali viimeisimmistä kynsistäni.=)

1. Lakkaa kynnet valitsemillasi väreillä. Täytä jokainen kynsi erikokoisilla ja -muotoisilla värilänteillä. Itse lakkasin suoraan lakkojen omilla sudeilla, mutta voit myös käyttää pienempää sivellintä. Ei haittaa vaikka kynnet eivät tässä vaiheessa vielä näytä kovin siisteiltä.

2. Tuputtele kultaista kynsilakkaa värien päälle. Käytä "ei-niin-peittävää-lakkaa" (esim. shimmerlakkaa), jotteivat värit mene kokonaan piiloon.


3. Tässä välissä kannattaa siistiä ylimenneet lakat kynsilakanpoistoaineeseen kostutetulla pumpulipuikolla.

 
4. Tiputa pisara valitsemaasi lakkaa (valkoinen toimii hyvin) alustalle ja tee hyvin pienellä dotting toolilla tai cocktailtikulla pisteitä eriväristen lakkojen rajoille. Pisteiden ei välttämättä tarvitse olla saman kokoisia, itse tein erikokoisia. Kannattaa välillä tiputella uusia pisaroita alustalle, koska kuivahtaneella lakalla on vaikea saada nättejä pisteitä.


5. Tiputa taas pisara valitsemasi väristä lakkaa alustalle ja tee isompia palloja värialueiden päälle, joko dotting tooleilla tai tulitikuilla, joita itse käytin tällä kertaa. Olen itse saanut hieman isompia palloja tehtyä tulitikuilla kuin dotting tooleilla.


6. Paina pienemmät pallot isompien keskelle väreillä, joita käytit pohjaväreinä. Jos haluat, voit myös tehdä isommista palloista erivärisiä.


7. Kiinnitä kynsiin hileitä. Nekin voivat olla erivärisiä. Laitoin jokaiselle kynnelle aika monta hilettä (10-20kpl), mutta vähempikin riittää. Tämä vaihe vie aika paljon aikaa, kun ensin dotting tool on dipattava päällyslakkaan, sitten kynnelle ja lopuksi kiinnittää vielä hile. Tämä ei siis ole välttämätön vaihe.

8. Viimeistele päällyslakalla.



Juu, ja sitten kuva myös uudesta hiustyylistä. Heh!:D


 Sain eilen Glitterissä käydessäni hiuslasson kiitokseksi, kun annoin myyjän tehdä hiuksiini tällaisen kampauksen. Nyt osaan tehdä itsekin sen.

9 kommenttia:

  1. Pirteät noi kynnet! Ja nätti kampaus, omistan itsekin hiuslasson, mutta en koskaan käytä sitä kun en oiskein osaa tehdä sillä mitään, ehkä pitäis opetella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:)
      Tämä kampaus oli aika helppo, mutta en kyllä itsekään osaa tehdä hiuslassolla mitään muuta kampausta...

      Poista
  2. Onpas pirtsakat lakkaukset! Tykkään :)

    VastaaPoista
  3. Niin hienot kyllä noi kynnet, pitää kokeilla myöhemmin <3
    Mullakin hiuslasso, pitäis varmaan opetella käyttämään :D

    VastaaPoista
  4. Voisin joskus jopa kokeilla tehdä tuollaiset kynnet! :) Ja hieno hiustyyli. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla, kun ne olivat melko helpot ja hauskaa näpertelyä!:D Kiitos!:)

      Poista

Kommentteja vaan tulemaan!!:) Myös anonyymit ovat tervetulleita!