16.9.2013

32. Marmorointikokeilua

Kokeilin eilen ihan ensimmäistä kertaa vesimarmorointia. Kaikissa tutoriaaleissa lopputulokset näyttävät aina niin kauniilta, että oli pakko päästä itsekin koettamaan. Marmorointihan vie tosi paljon aikaa, joten en laittanut kuin neljä kynttä; peukut ja nimettömät ja loput lakkasin yksivärisiksi. Kuvissa ei ole vasemman peukun kynttä. Se kun on edelleen tynkä...
Ja tämä oli siis ensimmäinen kerta, joten ongelmiakin tuli. Ensin en varmastikaan ollut tarpeeksi nopea, koska veden päällä oleva lakkapinta kuivui todella nopeasti.
Ja sitten suurin ongelma: tiputtelin nopeasti veden pinnalle lakkapisaroita, mutta aina kolmannen pisaran jälkeen se tyssäsi siihen. Eli sen jälkeen ne pisarat eivät enää levinneet vaan jäivät pieniksi pisteiksi keskelle kolmea aiempaa suurta rinkulaa. Vaikeaa siihen sitten enää oli saada lisää lakkaa, ja vaikka saikin, ei kuvioiden muotoileminen enää sen jälkeen onnistunut.
Olisi kiva tietää, mistä se, ettei ne lakat enää leviä, johtuu... Pitääkö siinä huomioida lakan koostumus tai se kuinka korkealta pisaroita tiputtelee? Vesi oli kyllä ihan huoneenlämpöistä. Vai olinko liian nopea tai hidas? Jos olin liian hidas, niin se on kyllä sitten ihme, koska sitä nopeammin ei kyllä oikein enää pysty tai muuten kaikki lakkapullotkin vierii pitkin pöytiä.:D No joo. Onko kellään muulla samoja ongelmia tai tietääkö joku, mistä tämä johtuu??

Kiitos jos jaksoitte lukea tuonkin hösötyksen.:) Mutta kyllä sitä varmaan oppii tietämään, mikä on paras vaihtoehto, kun harjoittelee tarpeeksi. Taitavammaksi tulee vain harjoittelemalla.

Eli mun ekat marmorit:




  • Rimmel 60 seconds - 415 Instyle Coral
  • Rimmel I <3 lasting finish - 280 Sunshine
  • Rimmel I <3 lasting finish - 045 Misty Jade
Tämä on kynsiblogi, mutta tykkään myös räpsiä kuvia, joten laitan niitä nyt tänne. Ensi postaukseen on myös tulossa jokunen syysotos, koska en viitsi kolmeakymmentä kuvaa tunkea samaan.:);)

Kisu kannonnokassa
 





5 kommenttia:

  1. Ihanat tommoiset tikkarikynnet :D sellaiset isot ja pyöreät ja värikkään, tiedät varmaan.

    veden tulee olla huoneenlämpöistä
    ja ne lakkatipat tulee pudottaa aika läheltä veden pintaa. kannattaa olla semmosia hyvin juoksevia ja pigmenttisiä lakkoja. :)

    kauniita kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiitos!!:D:P Ok, täytyy ensi kerralla etsiä juoksevampia lakkoja tähän hommaan.:);)

      Poista
  2. Ihania kuvia ja nätit kynnet. c:

    VastaaPoista
  3. Kun lakat on sekoitettu veteen, niin pitääkö sormi laittaa kokonaan sinne veteen vai jotenkin pelkkä kynsi? :-)

    VastaaPoista

Kommentteja vaan tulemaan!!:) Myös anonyymit ovat tervetulleita!